Goeie reis, mooie dag.
Door: Art-Jan
Blijf op de hoogte en volg Maria en Art-Jan
07 April 2014 | Nederland, Dordrecht
Vandaag in Nice gewandeld, over de promonade waar ik wel vaker gelopen heb, maar dan met een toeter in m'n handen en voor m'n mond. Temperatuur ongeveer 25 graden, goed uit te houden dus. We hebben ook nog lekker in de zo'n gezeten. Hierna een stukje gaan rijden en bij een supermarkt wat te eren gehaald. Bij de haven in Villefrance een bankje gevonden en daar wat gegeten.
Vanavond een restaurant vinden (zijn er genoeg) en daarna zien we nog wel.
07 April 2014 - 19:02
Karin En Ed:
Als de piloot een andere route had gekozen dan hadden wij jullie bijna over zien vliegen. Bijna want doordat het bijna geheel bewolkt was, zagen wij bijna geen toestellen van Rotterdam - The Hague Airport vertrekken. ;)) Misschien hebben wij meer geluk bij de terugreis.
Wij zijn bijna aan het einde van onze reactie....rest ons jullie nog een paar fijne dagen toe te wensen.
07 April 2014 - 19:06
Daphne:
En jullie dochter gaat nu om 10 over 7 stinkend naar paard naar de winkel om uit te zoeken wat ze eens moet gaan eten. Zwaar leven!