Nog een dagje Monaco - Reisverslag uit Monaco, Monaco van Maria en Art-Jan Munnik - WaarBenJij.nu Nog een dagje Monaco - Reisverslag uit Monaco, Monaco van Maria en Art-Jan Munnik - WaarBenJij.nu

Nog een dagje Monaco

Door: Maria

Blijf op de hoogte en volg Maria en Art-Jan

09 April 2014 | Monaco, Monaco

Gisteravond zijn we wezen eten bij Oh happy day. Hoe toepasselijk op de dag dat we onze 26e trouwdag vierden. Oh happy day is een heuse amerikaanse diner, compleet met roze en blauwe banken en stoelen en Marilyn Monroe en Elvis Presley aan de muur.

Vanochtend hebben we ons ontbijt genuttigd op de kamer. Het ontbijt van het hotel is,naar mijn mening, geen 10 euro p.p.waard. Daarna zijn we weer naar Monaco vertrokken. Het is prachtig weer en Monaco in de zon is helemaal geweldig. We gaan koffie drinken bij Cafe de Paris, recht tegenover het hotel de Paris en naast het casino van Mont Carlo. Gelukkig was het goeie koffie want de prijs was behoorlijk fout. Na de koffie hebben we nog een tijdje staan kijken naar het komen en gaan van wat exclusieve auto's en de mondiale chique die zich daar laat bewonderen.

Na een tijdje was het wel genoeg en zijn we afgedaald naar de haven. Ook hier genoeg moois te bewonderen. De ene boot is nog mooier dan de ander. We zijn wat te drinken wezen halen bij de Casino, de lokale supermarkt en een heerlijk stokbrood met kip,kaas sla tomaat bij een klein kraampje vlakbij politiebureau. Alles bij elkaar waren we nog geen 10 euro kwijt en dat was minder dan voor de twee kopjes koffie bij Cafe de Paris.

Bij de haven hebben we genoten van de zon, het uitzicht en ons stokbroodje. vervolgens zijn we, via de haven, weer terug naar het casino gegaan. Nee, niet naar binnen want daar waren we (weer) niet op gekleed. We hebben nog een tijdje de prachtige auto's bewonderd en daarna zijn we onze kleine huurauto op wezen halen.

Via de beroemde Fairmont hairpin zijn we terug naar ons hotel gereden.

• 09 April 2014 - 21:00

Sharon:

Wat leuk om jullie verhalen te lezen. Het klinkt echt heel leuk allemaal.

Groeten. Sharon